Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via contact@sectoronderzoek.nl

Veel gestelde vragen

Sectoronderzoek.nl is een initiatief van uitzendspecialist Inspire (Inspire Sourcing Solutions B.V.) De onderzoeken en ideeën komen tot stand via de redactie en onze partners.

Dat is mogelijk. Stuur uw idee of onderzoekwens naar contact@sectoronderzoek.nl. De redactie zal uw verzoek vervolgens beoordelen en u voorzien van een terugkoppeling.  

Dat kan. Uw bijdrage dient wel te passen binnen onze onderzoek- en kwaliteitscriteria. Ook dient de white paper zonder commercieel oogmerk te  zijn geschreven. Stuur uw idee of white paper naar contact@sectoronderzoek.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Voor vragen over sponsoring van onze onderzoeken en initiatieven kunt u contact opnemen met de heer Ilja Gleiser (ilja@inspire-group.nl).

Als panellid ontvang je 1 tot 3 keer per jaar een uitnodiging voor een specifiek onderzoek of vraagstuk in de klantcontactsector. De duur hiervan varieert tussen de 3 en maximaal 10 minuten. Dit kan zijn voor het jaarlijkse sectoronderzoek, maar ook voor een onderzoek naar klantcontact diensten of klantcontact technologie. Als panellid ontvang je natuurlijk het onderzoeksresultaat in je mailbox en krijg je soms leuke kortingen en attenties vanuit onze partners.

Wordt panellid en draag je steentje bij een aan betere en slimmere sector, samen weten we meer!

Als panellid zijn -en blijven- jouw gegevens  in beheer van het Sectoronderzoek.nl en haar organisatoren. Deze worden niet aan derden verstrekt. Als panellid houden we je periodiek op de hoogte van relevante ontwikkelingen via onze nieuwsbrieven. Uiteraard kun je je hiervoor uitschrijven.

Het opzeggen van je deelname als panellid is heel simpel: stuur een e-mail naar contact@sectoronderzoek.nl en we verwijderen je gegevens. Hiervan ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Op dat moment ontvang je van ons geen e-mails meer.

Wil je je uitschrijven voor onze e-mails, updates en overige directe communicatie (opt-out), stuur dan een e-mail naar contact@sectoronderzoek.nl en we verwijderen je gegevens.